Mięsne: Kurczak hoisin z ryżem basmatii i kapustą słodko-kwaśną
Wegetariańskie: Papryka faszerowana soczewicą i cheddarem z frytkami marchewki i kapustą słodko kwaśną
WTOREK 19.09
Mięsne: Polędwiczka wieprzowa w sosie podgrzybkowym z ziemniakami i surówką z buraka i kalarepki
Wegetariańskie: Pilzy dyniowo-ziemniaczane w sosie podgrzybkowym i surówką z buraka i kalarepki
ŚRODA 20.09
Mięsne: Butter chiken z masłem orzechowym , ryż,surówka z kapusty pekińskiej i warzyw
Wegetariańskie: Tortilla zapiekana z warzywami i serem, sos samba i surówka z kapusty pekińskiej i warzyw
CZWARTEK 21.09
Mięsne: Eskalopki z indyka w sosie neapolitana z kaszą jaglaną i surówką z kapusty i fasolki szparagowej
Wegetariańskie: Faszerowana cukinia z kaszą jaglaną i pieczarkami z gorgonzolą w sosie neapolitana z surówką z kapusty i fasolki szparagowej
PIĄTEK 22.09
Mięsne: Pyzy z mięsem okrasa cebulki i boczku, zasmażana modra kapusta
Wegetariańskie: Pyzy jaglane ze szpinakiem i wędzona mozzarella okrasa cebulki, zasmażana modra kapusta