trending_flat Sałaty z czarnej soczewicy, suszonymi pomidorami, rukolą i awokado Cezar z kurczakiem, płatkami parmezanu i czosnkowymi grzankami z pieczonego kalafiora, pesto rosso oraz grillowana papryka Frutti Di Mare z krewetkmi ze szpinakiem i mango w sosie miodowo-musztardowym z wędzonym tofu i nitkami ryżowymi z serem Lazur i karmelizowanymi marchewkami z serem Capri i pieczonym batatem oraz orzechami arachidowymi z kurczakiem i brokułami CATERING VOL-AU-VENT Szybki podgląd
trending_flat Sałaty z czarnej soczewicy, suszonymi pomidorami, rukolą i awokado Cezar z kurczakiem, płatkami parmezanu i czosnkowymi grzankami z pieczonego kalafiora, pesto rosso oraz grillowana papryka Frutti Di Mare z krewetkmi ze szpinakiem i mango w sosie miodowo-musztardowym z wędzonym tofu i nitkami ryżowymi z serem Lazur i karmelizowanymi marchewkami z serem Capri i pieczonym batatem oraz orzechami arachidowymi z kurczakiem i brokułami CATERING DESERY Szybki podgląd
trending_flat Sałaty z czarnej soczewicy, suszonymi pomidorami, rukolą i awokado Cezar z kurczakiem, płatkami parmezanu i czosnkowymi grzankami z pieczonego kalafiora, pesto rosso oraz grillowana papryka Frutti Di Mare z krewetkmi ze szpinakiem i mango w sosie miodowo-musztardowym z wędzonym tofu i nitkami ryżowymi z serem Lazur i karmelizowanymi marchewkami z serem Capri i pieczonym batatem oraz orzechami arachidowymi z kurczakiem i brokułami CATERING TARTINKI Szybki podgląd