

Wysoce zbalansowany posiłek w formie obiadu. Nasza kulinarna kreatywność przejawia się w każdym kęsie. Codziennie serwujemy inne i różnorodne danie, z wysoce wyselekcjonowanych produktów. Inspirujemy się wielobarwnością smaków z różnych rejonów świata, ale czerpiemy przede wszystkim z lokalnych zasobów. Własna piekarnia, kuchnia, cukiernia, wędzarnia gwarantuje dobrą jakość i poziom naszych posiłków!
30.03. (PONIEDZIAŁEK) Wołowina z warzywami, kaszą gryczaną i sałatką.
31.03. (WTOREK) Pieczony kurczak, tzatzyki, ryż z kurkumą i marchewką.
01.04. (ŚRODA) Pulpeciki z indyka w sosie koperkowym, kasza jaglana, sałatka z pomidorów.
02.04. (CZWARTEK)
03.04. (PIĄTEK) Risotto z pieczoną dynią, grilowanym tofu i karmelizowanym jabłkiem.
Wspaniałych doznań, ciekawych kulinarnych smaków i pozytywnych myśli na cały tydzień życzy Załoga Naturalnie Wyhodowane!!!