

KOMOSA - (quinoa ) nazywana jest "świętym zbożem Inków”, "złotym ziarnem Inków" i „matką zbóż”. Nic dziwnego - quinoa jest źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, wielu witamin i składników mineralnych.Działa immunostymulująco na organizm . W jednym kubku umięśniliśmy sporą dawkę dobra !!!
SKŁAD : KOMOSA - quinoa jest źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, wielu witamin i składników mineralnych. Zawiera także saponiny, dzięki którym może wykazywać działanie przeciwalergiczne, przeciwzapalne, przeciwgrzybiczne przeciwwirusowe .
PUDDING KOKOSOWY - mleko kokosowe jest dobrym źródłem niektórych składników mineralnych. Porcja 100 g pokrywa dzienne zapotrzebowanie na mangan w 46 procentach, na miedź w 13 procentach, na fosfor w 10 procentach, a na magnez, żelazo i selen w 9 procentach. Zawiera także niewielkie ilości witaminy C, niacyny, kwasu foliowego i innych witamin z grupy B.
NATURALNY KISIEL Z OWOCÓW LEŚNYCH - pyszny i małokaloryczny ! Owoce leśne są źródłem garbników, cukrów oraz witaminy C.
Na ZDROWIE...